– Over mezelf

Ik ben Veerle Vanhooydonck, getrouwd en mama van 3 dochters.

In 1995 ben ik afgestudeerd als Licentiate in de Toegepaste Economische Wetenschappen.

In 2004 heb ik samen met mijn man ons eigen bedrijf, Timeless Wood, opgericht, waar ik diverse taken op mij neem, die ik perfect kan combineren met de zorg voor onze kinderen.

Ondertussen zijn onze kinderen zelfstandiger geworden en was er voor mij wat tijd vrij gekomen. Zo volgde ik enkele jaren geleden een opleiding NLP (Neuro Linguïstisch programmeren), waaruit bleek dat ik sterk ben in structuur, orde, organisatie, opruimen, efficiëntie en time-management.

Hierdoor werd mijn interesse gewekt om de opleiding ‘Professional Organizer’ te volgen. Dit houdt enerzijds in orde houden in spullen en papier en anderzijds goed omgaan met de tijd (time-management). Nadien heb ik ook de opleiding “Werkplekorganisatie via 5S” gevolgd.

Ik wilde hier meer mee gaan doen en heb dan Lotus Organizing opgericht. Met Lotus Organizing help ik mensen bij het organiseren en structureren van hun spullen, papier en tijd. Ook meerdere bedrijven heb ik hierbij reeds begeleid.

Later begon ik mij naast de fysieke kant van het organiseren en structureren ook meer te verdiepen in de mentale zijde, het creëren van orde in de menselijke geest. Ik las hierover veel boeken en volgde de opleiding Burn-out en Stress Coach.

Momenteel help ik mensen met stress-problemen op allerlei vlakken. Dit kunnen mensen zijn, die kampen met een burn-out, studenten, die niet goed weten hun studie aan te pakken, mensen, die moeite hebben met het indelen van hun tijd, etc.

Met een grote dosis empathie, wil ik er graag zijn om mensen meer rust te laten ervaren en gelukkig te zijn in hun leven.

Ook bedrijven en zelfstandigen kunnen op mij beroep doen.