– Over mezelf

Ik ben Veerle Vanhooydonck, getrouwd en mama van 3 dochters.

In 1995 ben ik afgestudeerd als Licentiate in de Toegepaste Economische Wetenschappen.
Vanuit mijn opleiding en in mijn huidige functie ben ik gewend veel met cijfers te werken. Dit is een goed georganiseerde en gestructureerde wijze om met het leven om te gaan.

Ondertussen zijn onze kinderen zelfstandiger geworden en was er voor mij wat tijd vrij gekomen. Zo volgde ik enkele jaren geleden een opleiding NLP (Neuro Linguïstisch programmeren), waaruit bleek dat ik sterk ben in structuur, orde, organisatie, opruimen, efficiëntie en time-management.

Ook in het dagelijks leven ben ik heel georganiseerd en goed gepland. Zo werd mijn interesse gewekt om de opleiding ‘Professional Organizer’ te volgen. Dit houdt enerzijds in orde houden in spullen en papier en anderzijds goed omgaan met de tijd (time-management). Nadien heb ik ook de opleiding “Werkplekorganisatie via 5S” gevolgd.
Later begon ik mij naast de fysieke kant van het organiseren en structureren ook meer te verdiepen in de mentale zijde, het creëren van orde in de menselijke geest. Ik las hierover heel veel boeken en volgde de opleiding Burn-out en Stress Coach.

Ik help mensen met stress-problemen op allerlei vlakken. Dit kunnen mensen zijn, die moeite hebben met het indelen van hun tijd, studenten, die niet goed weten hun studie aan te pakken, mensen die kampen met een burn-out, etc.
Met een grote dosis empathie, wil ik er graag zijn om mensen meer rust te laten ervaren  en gelukkig te zijn in hun leven.

Ook bedrijven en zelfstandigen kunnen op mij beroep doen.