- About ME

Ik ben Veerle Vanhooydonck, getrouwd en mama van 3 dochters. In 1995 ben ik afgestudeerd als Licentiate in de Toegepaste Economische Wetenschappen.

Na mijn studies ging ik aan de slag als personeelsverantwoordelijke. Tijdens het uitoefenen van deze functie waren het omgaan met mensen en het accuraat werken zeer belangrijk.

In 2004 heb ik samen met mijn man ons eigen bedrijf, Timeless Wood, opgericht, waar ik diverse taken op mij nam, die ik perfect kon combineren met de zorg voor onze kinderen.

Ondertussen zijn onze kinderen zelfstandiger geworden en is er voor mij wat extra tijd vrij gekomen. Ik wilde graag eens iets nieuws doen en heb dan in 2018 een opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gevolgd. Tijdens deze training had ik als doel gesteld, verder uit te zoeken waar ik echt goed in ben én wat ik echt graag doe.

Dankzij verschillende oefeningen bleek al snel dat ik sterk ben in structuur, orde, georganiseerd zijn, opruimen, efficiëntie, time-management, e.d. Dit zijn allemaal eigenschappen die voor mij vanzelfsprekend zijn, maar blijkbaar voor vele mensen niet. Toen bleek dat hier ook daadwerkelijk een beroep voor bestond, nl. “professional organizer”, werd ik helemaal enthousiast om mij hier verder in te verdiepen. Ik begon er veel over te lezen en ook te vertellen tegen vrienden, familie, … En telkens zeiden ze dat is echt iets voor jou.

Zo heb ik dan de opleiding “Ik word professional organizer “ gevolgd bij Barking Dogs (Sara Van Wesenbeeck) en mij aangesloten bij de BBPO-BFPO, de Belgische beroepsfederatie voor professional organizers.

Omdat ik deze kennis en ervaring graag met anderen wil delen, andere mensen hier ook de voordelen van wil laten ondervinden, ben ik officieel begonnen als Professional Organizer onder de naam Lotus Organizing.

Zowel particulieren als bedrijven en zelfstandigen kunnen op mij beroep doen.